Pumper – salg og leie

Finn riktig pumpe til jobben!

Hvilken pumpe er riktig for deg?

Så du skal flytte vann, annen væske eller slam? Ok, vi fikser pumpe til det.

 • Styreskap

 • Alarm med mobiloverføring

 • Slanger

 • Rør/rørdeler

 • Koblinger

 • Hvor mye vann?

 • Hvor lang tid skal det ta?

 • Hvor langt skal det flyttes?

 • Er det mye jord, skitt, stein eller andre partikler i vannet?

 • Hvor høyt skal det løftes?

 • Er det mer slam eller sand enn vann?

Hos oss kan du også leie nødvendig tilbehør til pumpen(e)

40 års erfaring med profesjonelle pumpeløsninger

Lensepumper

Mobile lensepumper til ulike typer provisorisk bruk. Noen kaller dem entreprenørpumper. Fastmontert sil forhindrer partikler i å suges inn i pumpen.

Noen modeller står tørt, andre er nedsenkbare. Noen pumper er ekstra kraftige, beregnet på pumping av vann med stort innslag av sand, slam og andre partikler. Pumper med flottør tar unna jevnt tilsig av vann. Vi har et bredt utvalg sterke, robuste lensepumper som tåler tøffe tak.

Pumper for vann og avløp

Vann- og avløpspumper av ulike typer og størrelser. Spillvann, overvann, trykkøkning eller dykkpumper. Alle slags VA-pumper for permanent installasjon i kum, pumpestasjoner, renseanlegg eller andre typer røranlegg.

Der det skal pumpes saltvann eller andre korrosjonsfarlige væsker kan vi levere rustfrie pumper. Vi leverer pumper, pumpestasjoner, røranlegg og styresystem til både rehabilitering og nybygg.

VVS-pumper

Sirkulasjonspumper til varme og kjøling i alle størrelser. Pålitelige pumper som skal holde det gående i år etter år. Vi leverer VVS-pumper i alle størrelser.

Pumper og produsenter

Vi leverer pumper fra verdens fremste produsenter.

Atlas Copco WEDA

Blant verdens beste lensepumper. WEDA-pumper og tilbehør kan brukes til all slags flytting av vann. De brukes over hele verden i industri, bygg, anlegg, pukkverk og gruver.

Dette er pumper som holder!

WEDA-pumper har et unikt system for tetting og forsegling, og er laget med materialer og komponenter som tar selv den tøffeste bruken på strak arm. Vi er forhandler av WEDA-pumper, og vi utfører reparasjoner og service på dem. Alle våre lense- og spillvannspumper i utleie er Atlas Copco WEDA-pumper, fra kompakte WEDA 10 til kraftige WEDA 90.

Proril

Velrenommerte, nederlandske Proril senkbare elektriske pumper. Pumper i mange størrelser og typer. Fra små og lette allround pumper, via lensepumper, avløpspumper til sand- og slurrypumper med agitator. Vi leverer også Proril rustfrie pumper.

KSB

Pumper og ventiler fra tyske, bunnsolide KSB AG. Blant verdens største aktører innen pumper, ventiler og mengdemålere. Leverer pumper og komponenter av ypperste klasse til alle typer industri, olje- og gassnæringen, marine, kjernekraft, energi, vann og avløp samt VVS.

Andre

Xylem? Flygt? Grundfos? Sulzer? Spør oss. Vi leverer pumper og komponenter av alle merker, og er ikke låst til noen produsenter. Har du en eller flere pumper fra en produsent du vil fortsette med det, så leverer vi det også.