Godkjent lærebedrift

Vi er en godkjent lærebedrift i industrimekaniker-faget.

Lærling - industrimekaniker

Pumpe-Service AS er godkjent lærebedrift i industrimekaniker-faget og er tilknyttet Opplæringskontoret for Mekaniske Fag (OKMF).

Industrimekanikere vedlikeholder, lager, monterer og reparerer maskiner og utstyr. Hos oss går det mest i pumper, og tilhørende ventiler og installasjoner. Industrimekanikere skifter pumper, pumpedeler og komponenter som har med pumper å gjøre i ulike typer installasjoner.

Vanlige arbeidsoppgaver for industrimekanikere hos oss:

  • Montering og vedlikehold av pumper

  • Rør- og platearbeid

  • Feilsøking på pumper, maskiner og prosessutstyr i installasjoner

Vi bruker mye forskjellig verktøy, både motordrevet redskap, elektroverktøy og manuelt håndverktøy. Det viktigste verktøyet vi har sitter mellom øra. Kunnskap, holdninger og serviceinnstilling overfor kunder er viktigere enn noe verktøy som kan kjøpes for penger.

Arbeidet består også i enklere maskinarbeid og å sette sammen deler til systemer som virker. Som industrimekaniker har du kjennskap til hydrauliske, pneumatiske og elektriske styresystem for maskineri.

Vi har et veldig godt samarbeid med de videregående skolene i Oslo og Romerike som tilbyr yrkesfaglig utdanning TIP (Teknikk og industriell produksjon) VG 1 og Industriteknologi VG 2

I samarbeid md OKMF og de forskjellige skolene kan elever ha arbeidspraksis hos oss i løpet av skoleåret. Én eller to av disse elevene får et tilbud om lærlingeplass hos oss etter videregående.

Er det deg? Ring oss, da vel! Ta kontakt med Robert i Pumpe-Service. Noen synes han ser litt skummel ut på bildet, men han er en veldig grei kar.

Ta kontakt
Robert Butteberg

Daglig leder

Robert Butteberg

  23 33 84 00
959 18 480
  robert@pumpe-service.no