Pumper og produsenter

Pumpe-Service AS har over 40 års erfaring med profesjonelle løsninger innen pumper.

Vi har et bredt spekter av pumper til ulike formål

Atlas Copco WEDA

WEDA fra velrenommerte Atlas Copco er blant verdens beste lensepumper. WEDA-pumper og tilbehør kan brukes til all slags flytting av vann. De brukes over hele verden i industri, bygg, anlegg, pukkverk og gruver. Pumpene er anerkjent for ytelse, pålitelighet og brukervennlighet i ypperste klasse.

Dette er pumper som holder!

WEDA-pumper er laget med materialer og komponenter som tar selv den tøffeste bruken på strak arm. Med kompakt design og utvendig kapsling i aluminium er de likevel både lette og enkle å håndtere. WEDA-pumper er bygget med et unikt system for tetting og forsegling. Vedlikehold er svært enkelt. Tetninger, impellere og andre deler skiftes på stedet i løpet av minutter. På større pumper vil et WEDA ISP – Instant Service Pack – delesett forenkle vedlikeholdet ytterligere.

Vi er forhandler av WEDA-pumper, og vi utfører reparasjoner og service på dem. Alle våre lense- og spillvannspumper i utleie er Atlas Copco WEDA-pumper, i størrelser fra kompakte WEDA 10 til kraftige WEDA 90.

Proril

Vi er forhandler av velrenommerte, nederlandske Proril senkbare elektriske pumper. Pumper i mange størrelser og typer. Fra små og lette allround pumper, via lensepumper, avløpspumper til sand- og slurrypumper med agitator. Vi leverer også Proril rustfrie pumper.

KSB

Vi er forhandler av pumper og ventiler fra tyske, bunnsolide KSB AG. Et globalt konsern 15 000 ansatte i 75 land og et omfattende nett av servicesentre. KSB er blant verdens største aktører innen pumper, ventiler og mengdemålere. Leverer pumper og komponenter av ypperste klasse til alle typer industri, olje- og gassnæringen, marine, kjernekraft, energi, vann og avløp samt VVS.

Pumper fra andre produsenter

Xylem? Flygt? Grundfos? Spør oss. Vi leverer pumper og komponenter av alle merker, og er ikke låst til noen produsenter. Har du en eller flere pumper fra en produsent du vil fortsette med det, så leverer vi det også.